Service Plus

Wilt u nog meer uit handen geven, geen probleem! Een complete helpdesk inrichten voor uw gebruikers, (her)- installaties , virusverwijdering afkopen, of zelfs uw eigen automatiseerders voorzien van een eigen dashboard met de status van uw systemen. Inclusief een ticketsysteem. Wij ontzorgen u compleet.

Gebruikers helpdesk

Heeft u niemand in huis die uw gebruikers in eerste instantie te woord kan staan, geen probleem. Wij verzorgen graag de helpdesk voor uw medewerkers.

Installaties

Hard of software uitbreidingen, verhuizingen, nieuwe machines, wij regelen het allemaal voor u. Tegen vaste prijzen verzorgen wij alle uitbreidingen, installaties en upgrades. Geen financiƫle discussies achteraf, u weet bij ons van meet af aan precies waar u aan toe bent.

2e lijn?

U beschikt in huis zelf over kennis en kunde, maar wil graag een specialist om op terug te vallen? Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan graag 24/7 voor uw medewerkers paraat. Wij kunnen hen zelfs voorzien van een eigen dashboard en ticket systeem, zodat hun werk ook makkelijker wordt gemaakt.

Internet, VoIP, Cloud

Ook op het gebied van alle verbindingen en nieuwe mogelijkheden zijn wij uw partner. Door onze brede klantenkring en jarenlange ervaring zijn er weinig situaties die wij niet zijn tegengekomen. Daarnaast hebben wij goede contacten met leveranciers van de meest uiteenlopende diensten. Het moet wel heel raar lopen willen wij u niet kunnen voorzien (of in contact brengen) met de juiste oplossing.

 

Meer weten? Bel 040-2960327 of stuur ons een mail