Referenties

Onderstaand vind u een aantal referenties van onze klanten. Wie kan u beter vertellen!

“Bij calamiteiten komt IT Support direct in actie. Dat geeft een rustgevend gevoel”

“Gespecialiseerd zijn in verpakkingen voor cd’s en dvd’s wil niet zeggen dat we ook voldoende kennis in huis hebben van automatisering. Ik steek liever tijd en energie in onze kernactiviteiten, dan dat ik zelf aan de slag ga met netwerkbeheer. Bewust heb ik daarom gekozen voor uitbesteding aan professionals. Toen we nog gevestigd waren op het bedrijventerrein van Maastricht Airport bracht een relatie ons in contact met IT Support. Henry en zijn compagnon verhielpen razendsnel onze problemen met het programma Exact. Sinds we in Lanaken gehuisvest zijn, maken we gebruik van een Belgisch boekhoudprogramma. Kleine storingen of grotere calamiteiten doen zich gelukkig maar zelden voor. Als dat wel het geval is, komt IT Support direct in actie.

Al sinds het prille begin van onze samenwerking kunnen we rekenen op meer dan specifieke IT-kennis en prima service alleen. IT Support denkt ook vooruit in oplossingen en eventuele updates of programma’s. Dat ervaren wij als heel prettig.”

Marielle Geraerts | HV – TRS Lanaken

Vooruitkijken en meedenken om up-to-date te blijven

‘We hebben jarenlang met grotere automatiseringsbedrijven gewerkt. Meestal krijg je dan te maken met dure en complexe oplossingen waarvan je slechts een deel gebruikt. Op een gegeven moment was de maat vol. IT Support heeft goed geluisterd en kwam met een advies dat aansloot op ons budget. We zijn nog steeds tevreden over de gekozen oplossingen.

Voor het Isah ERP-pakket heeft de PBS Groep een IT’er in dienst. Belangrijk is dat we daarvoor de kennis is huis houden. IT Support zorgt ervoor dat de kantoorautomatisering soepel en vlekkeloos draait en blijft draaien. Bij calamiteiten kan ik Henry bij wijze van spreken 24 uur per dag bellen. Lukt het niet om het probleem online op te lossen, dan springt hij direct in de auto.

Vooral de proactieve en preventieve aanpak van IT Support spreekt me aan. Regelmatig plant Henry een bezoek om alle systemen onder de loep te nemen.

IT Support kijkt vooruit en denkt met ons mee. En zorgt er zo voor dat onze systemen up-to-date blijven.’