Cases

Onderstaand vindt u een aantal case studies waarin we door slim gebruik te maken van technologie een aantal oplossingen hebben gecreëerd.

Organisatie adviesbureau met 15 medewerkers dat veel werkt voor de overheid. Besparen nu veel tijd en hebben een betere dienstverlening door het beter afstemmen en mogelijkheden tot afspraken maken door het gebruik van een CRM applicatie. Zij weten nu goed van elkaar wat er bij elke klant speelt.

Denk aan DigiNotar, vraag u niet af of er word ingebroken, maar wanneer. Door het goed regelen van de beveiliging zowel software matig als fysiek en backups kunt u de kosten van een inbraak minimaliseren. Wat hebben we gedaan bij inbraak van Gascogne?

Landelijke dealerorganisatie is afhankelijk van het e-mail verkeer tussen dealer, fabrikant en klant. Viel af en toe uit als gevolg van slechte verbindingen. Dubbel uitgevoerde internet verbindingen.

Productiebedrijf dat stil valt als server uitvalt. heeft een backup oplossing waarbij binnen een half uur verder kan worden gewerkt op de backup die iedere 15 minuten wordt gemaakt.

Klein advocaten kantoor is helemaal virtueel gaan werken, heeft geen kantoorruimte meer en is vaak op pad. Werkt nu via de Cloud zodat het tijd- en plaatsonafhankelijk altijd kan werken.

Schoonmaakbedrijf en een advies bureau hebben social media, Facebook, Twitter, LinkedIn geïntegreerd in hun marketing. Resultaat: betere en vooral meer contacten en leads via hun websites en internet.

Wat is het doel van uw website, vreemde, vriend, klant informatieverstrekking, leads of customer care. hoe leads te kwalificeren Productiebedrijf laat nu status orders zien aan klanten.