Beheer

Een van onze specialiteiten is dat wij actief uw netwerk beheren. Naast alles wat u krijgt bij monitoring, onder- houden wij preventief uw systemen waardoor deze in top conditie blijven. Wachtwoord kwijt, een nieuwe gebruiker, rechten aanpassen van een stagiaire? U moet iedere keer weer nadenken hoe zat dat ook al weer. Voor ons is het gesneden koek.

Wij verzorgen niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, maar regelen ook alles voor u met betrekking tot uw internet, mail, telefoonverbindingen (VoIP), uw licentie administratie en beveiliging van uw systemen. Kortom, u ontzorgen doen wij met zorg.

Preventief onderhoud

Uitval kost geld, niet alleen in de vorm van productiviteit, maar ook in de vorm van ergernissen en klanten die niet geholpen kunnen worden. Door middel van uitgebreide monitoring van uw systemen netwerk en servers, zodat deze in optimale staat blijven, proberen wij storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Beveiligingsupdates en patches worden door ons verzorgd, evenals rapportages over de algehele toestand van uw automatisering.

Storingen

Mocht er nu onverhoopt nog iets gebeuren, het blijven ten slotte computers die worden bediend door mensen, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Met service op afstand of bij u in huis zorgen wij voor een snelle en probleemloze oplossing. Hierdoor blijft uw uitval zo klein mogelijk. En wat ons uniek maakt is dat u onbeperkt recht heeft op onze ondersteuning. Dus als wij ons werk niet goed doen kost het alleen ons geld.

 

Meer weten? Bel 040-2960327 of stuur ons een mail