Bedrijfscontinuïteit

Uw bedrijf is afhankelijk van de kwaliteit en stabiliteit van uw automatisering, Storingen en/of uitval van e-mail en internet lijden al snel tot kostenposten en ontevreden klanten. Dat kunt u zich uiteraard niet veroorloven. Niet alleen back-ups leveren een belangrijke bijdrage aan de bedrijfscontinuïteit. Ook preventief onderhoud en het dubbel uitvoeren van systemen en verbindingen zijn onmisbaar.

Back-ups maken: een veilig idee

Regelmatig back-ups maken is van levensbelang voor uw bedrijfsprocessen en informatiestromen. Met een professionele back-up voorkomt u onnodig verlies van kostbare en/of vertrouwelijke data. Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Denk aan kortsluiting, stroomuitval, virussen, brand, inbraak of waterschade. Met de (online) back-ups van IT Support beperkt u het risico op dataverlies tot een minimum. We voeren de back-ups periodiek en volledig geautomatiseerd uit. U hoeft alleen vooraf aan te geven van welke data u een back-up wenst. Alle back-ups van IT Support staan op beveiligde, externe servers. Dit betekent dat u zich geen hoeft te maken over uw data. Bij ons zijn ze in beveiligde vertrouwde handen. Interesse?
Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over backups maken.

Preventief onderhoud

IT Support richt zich bij preventief onderhoud niet alleen op het installeren van Windows updates. We houden op afstand ook uw systemen in de gaten (monitoren) en behoeden u zo voor onaangename verrassingen. Vaak zien we problemen al aankomen voordat het systeem uitvalt. Zo beperken we productiviteitsverlies tot een minimum.

Dubbele systemen

Systemen en verbindingen dubbel uitvoeren, voorkomt problemen en bespaart kosten. IT Support voert bijvoorbeeld harde schijven en voedingen dubbel uit. Uw voordeel: de productie blijft draaien als we een reparatie uitvoeren. Dit geldt ook als u sterk afhankelijk bent van internet. Werkt de ene verbinding niet? Geen man overboord: u werkt gewoon door via de andere verbinding.

Bedrijfscontinuïteit in vogelvlucht

  • Voorkom onnodig data verlies
  • Periodieke back-ups en 100% geautomatiseerd
  • Data op beveiligde, externe servers
  • 24/7 monitoring van systemen en verbindingen op afstand
  • Keuze uit verschillende oplossingen

 

Problemen? Bel 040-2960327 of stuur ons een mail